Çukurova İmam Hatip Ortaokulu ADANA ÇUKUROVA

Çukurova İmam Hatip Ortaokulu ADANA ÇUKUROVA

Okul Kodu :

887734

Okul Telefonu :

03222396993

Okul Adresi :

BELEDİYE EVLERİ MAH. 84242 SK. ÇUKUROVA İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 6/1 ÇUKUROVA / ADANA

Çevre :

ŞEHİR MERKEZİ

Ulaşım :

Çukurova Vatan Bilgisayarın Arkasında Belediye Otobüsleri 142-153-157 Özel Toplu Taşıma Araçları 7/C-3/A-8/A-8/B-064 Metro son durağına 500m.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine 5 Km, İlçe Merkezine 1 Km uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://cukurovaiho.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

430

Öğretmen Sayısı :

36

Derslik Sayısı :

29

Ders Saatleri :

Ders Başlama 08:30 Ders Bitiş 15:00 (Yaz Kış saat uygulamasına ve o yıl belirlenen öğle arası süresine göre değişmektedir.)

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Mustafa Y. (OKUL MÜDÜRÜ) - Cengiz B. (MÜDÜR YARDIMCISI) - Ayfer H. (PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN) - Özge K. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM) - Gülsüm K. (TÜRKÇE) - Gülten A. (TÜRKÇE) - Nursel C. (TÜRKÇE) - Sultan Y. (TÜRKÇE) - Tünay Ş. (TÜRKÇE) - Asım T. (MATEMATİK) - Ayten A. (MATEMATİK) - Hakan Ç. (MATEMATİK) - Mehmet H. (MATEMATİK) - Ömer T. (MATEMATİK) - Bahar A. (FEN BİLİMLERİ) - Fahrettin G. (FEN BİLİMLERİ) - Selami A. (FEN BİLİMLERİ) - Selda B. (FEN BİLİMLERİ) - Ergin K. (SOSYAL BİLGİLER) - Ferhat Y. (SOSYAL BİLGİLER) - Caner Ç. (SOSYAL BİLGİLER ) - Ali K. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - Ayşe K. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - Hayriye K. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ) - Kemal Y. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - Mevlüt O. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - Neşet K. (DiN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - Meltem M. (ARAPÇA) - Çağla T. (ARAPÇA) - Buket B. (İNGİLİZCE) - Filiz G. (İNGİLİZCE) - Hakan Y. (İNGİLİZCE) - Meliha K. (İNGİLİZCE) - İsmail Ö. (TEKNOLOJİ VE TASARIM) - Hacer İ. (GÖRSEL SANATLAR) - Özlem B. (MÜZİK) - İsmet S. (BEDEN EĞİTİMİ ) - Ahmet B. (MEMUR) - Durdu Ö. (HİZMET PERSONELİ ) -

Okuldan Haberler :




✶ ADANA ÇUKUROVA İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Ufka Yolculuk Kur´an-ı Kerim Meali yarışmasında İl 1.ciliği ve 3.lüğü Türkiye 10.cusu okulumuz öğrencilerinden Esma ALTINTOP ve Hale ZAİMOĞLU olmuşlardır. Ve daha çeşitli alanlardaki bir çok başarımızı görebilmek için Fazilet Haber menüsüne göz gezdirebilirsiniz.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :

Ben oglumu kuran kerim ve daha çok bilgi öğrensin istiyorum (Asya yeşilgöz )



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.